Lajme dhe Evente
09.03.2016
Leksion i hapur 'Korrupsioni në sistemin e drejtësisë
25.02.2016
Takim mbi Antikorropsionin me nxënësit e shkollës se mesme 'A.Z.Cajupi' Tiranë
24.02.2016
Trajnohen nxënësit e gjimnazit 'Raqi Qirinxhi' në Korçë
17.02.2016
Përgatitja e nxënësve të gjimnazit Halim Xhelo për fushatën e antikorrupsionit
28.01.2016
Trajnimi i nxënësve në Gjimnazin Halim Xhelo, Vlorë
I fundit »      Para »
Multimedia
Video Foto Publikime
 
Partnerë