Lajme dhe EventeArkiva
19.04.2016
Takim mbi Antikorrupsionin me nxënësit e shkollës se mesme Said Najdeni Peshkopi
09.03.2016
Leksion i hapur 'Korrupsioni në sistemin e drejtësisë' nga Z. Juncaj Gjon
25.02.2016
Takim mbi Antikorropsionin me nxënësit e shkollës se mesme 'A.Z.Cajupi' Tiranë
 
Njoftime


Multimedia
Video Foto Publikime
 
Pyetësor